mandag 4. januar 2010

Godt nyttår

Foreløpig vil jeg påstå at 2010 er et meget bra år. Vi er bare 4 dager uti det, men disse 4 dagene har vært usedvanlig fine. Som dere sikkert skjønner så er jeg nå tilbake til å være meg sjæl istedet for Syke-Anniken, og det føles BRA. Året begynte under synet av storslagne, gnistrende raketter sammen med venninnene mine her på sørlandet. Jeg holdt ut til ca klokka tre på natta. Da var jeg ganske sliten men meget fornøyd med kvelden. Jeg sov til klokka ett dagen derpå og da var formen overraskende bra egentlig. De andre dagene har jeg kost meg sammen med familie og venner og ikke minst Erlend, som i grunnen er min hovedbeskjeftigelse for tiden. Jeg kan ikke annet enn å si at jeg har gått rundt med et konstant smil om munnen siden han kom. Og som jeg sa til ham her en dag; "jeg føler meg priviligert som kan oppleve å være så lykkelig når jeg er så syk som jeg er". Jeg vet jeg får meg en smekk som jekker meg ned betraktelig når det er ny kur på onsdag, men det hindrer meg ikke i å nyte det å føle meg glad og oppegående når jeg har muligheten til det. Det toppet seg i dag da Erlend og jeg var i Mandal en tur. Vi skulle egentlig bare ordne en del kjedelige ting, men så var det så få folk i byen at vi dristet oss til å dra på cafe. Stedet hadde nesten ingen gjester så jeg klarte å nyte tiden vi satt der uten å bekymre meg nevneverdig for infeksjonsfare. Det var så hyggelig! Jeg har ikke vært på cafe på flere måneder og det gjorde utrolig godt for kropp og sjel å gjøre litt "normale" ting utenfor husets fire vegger. Det viste seg plutselig at vi fikk litt tid til overs i Mandal, og da byen allikevel var slunken på folk så tok jeg meg en liten shoppingrunde. Jeg fikk kjøpt meg nye, pene vintersko, to topper, en thigts og en genser. Åh, det var så godt å få shoppet litt! Utrolig hvordan nye, fine ting kan gjøre dagen din, hihi.

I morgen bærer det inn til Oslo igjen. Orker egentlig ikke å tenke så mye på det nå, så ny oppdatering følger etter ny kur. Fram til da håper jeg dere har mulighet til å nyte det nye året like godt som jeg gjør:)

7 kommentarer:

Emrik sa...

så deilig lesning Anniken. godt at du og erlend har kost dere. heldig er dere som har hverandre;) krysser fingre for at alt går oppover som det skal! klem

Lillian sa...

Aaahhh, godt tegn når Anniken begynner å shoppe! Må være noe av det du er best på;)

Annette B sa...

Godt nyttår Anniken!! :) Godt å høre at du klarer å ha det fint oppi dette her.

Anonym sa...

Godt nytt år, Anniken! Så godt å høre at du har hatt det så bra nå, håper det hjelper deg til å komme deg etter ny kur igjen i dag.Skulle gjerne ha shoppet litt jeg også, men kontoen sier nei og gradestokken inviterer ikke akkurat til "byturer" heller. Men jeg klager ikke, det høres bare litt slik ut... Har egentlig ingen ting å klage over. Stå på videre, Anniken:)

Anonym sa...

Hei! mitt navn er Inger, jeg har også Hodkins lymfom, er også 23 år, og de oppdaget kreften 22.sept 09 på Ahus, Lørenskog utenfor Oslo. Jeg har til nå hatt 7 av 12 behandlinger, skal inn nå mandag. Jeg skal på kontrolltime på Radiumhospitalet 19.januar ca kl 9. vi kunne kanskje møtes da?

Anniken sa...

Takk for alle kommentarer:)

Og Inger, jeg har veldig lyst til å treffe deg, men timen min er blitt flyttet til 15.jan, så jeg skal ikke inn igjen til Radium før den 20. for ny kur. Er du der fremdeles da? Hvis ikke må vi få til og møtes en annen gang. Tlfnr mitt er 970 90 328, kan du ikke sende meg ei melding når du er i "nabolaget"?

Anniken sa...

Hei igjen Inger. Nå har jeg fått brev om at jeg skal inn på poliklinikken den 19. så da kan jeg møte deg allikevel:)

Legg inn en kommentar