mandag 27. juni 2011

JA!

Dette er i utgangspunktet en kreftblogg, men litt klissete kjærleik må det da være plass til: I dag spurte Erlend om jeg hadde lyst til å gifte meg med ham og jeg svarte selvfølgelig JA! Jeg er så lykkelig og glad nå at jeg har nesten ikke ord. Ja, jeg vet faktisk ikke hva mer jeg skal skrive, jeg sitter bare her med et skikkelig bredt smil og er mer eller mindre målløs. Akkurat nå føler jeg meg som verdens lykkeligste jente:)

12 kommentarer:

LoveAndLight sa...

Wæææææ OMG Jippiii...Hurra...fantastisk hyggelig å høre vennen min. Du fortjener all lykke :* Glad i deg!

Cathrine

Anonym sa...

nææmeen så gøy :D gratulerer så my t dåkk :D ment to be dere to ;D masse klemmer fra sissel

Anette sa...

Kjempeglad på dåkkers vegne. :D Dåkker e fantastisk begge to :) Fadderbarn Anniken + fadder Erlend = Sant!! Klemmer <3

Anonym sa...

Grattis kjære vænnen!! Såå glad for deg: Klemz Fra meg

Anonym sa...

Beste nyhet jeg kan tenke meg! Så fantastisk dette er! Snart herr og fru =) Klem Silje

Anonym sa...

Hum det fulgte ikke med at det var jegg som sa grattis da, men iallefall hilsen meg, Lillian!! Ps :tenker på deg og ber for deg .

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Det sies at en ulykke kommer sjelden alene, så da håper jeg at det samme gjelder for lykke! Frieri og negative resultater på prøvene er noe jeg krysser fingrene for! Nyt kjærligheten!!
Klem Annette.

Anette sa...

Wooohoooiii! Du gir oss jammen både tårer og glede her vi sitter i Malaysia. I går leste jeg om nedturen din og vi ble helt lamslått. Visste ikke hva jeg skulle si eller skrive til deg. Håper den berg og dalbanen ikke er så innmari lang og at lykken smiler i enden av tunellen. Men idag - HERREGUUUUD så kuuuuult! Igjen sitter jeg igjen uten ord. Men på en god måte. Seff skal bloggen din inneholde kliss også. Hvertfall sånt fint kliss:D hihih. Du er superheldig som har en så fin kommende mann som Erlend. Er nok bare to stk som topper han, min kommende mann og pappa hehehe. Men han er heldig som har deg også! Sammen er dere helt vannvittig kule:) Kos dere i lykkeforlovelsesrus. Maaaange klemmer fra Anette og Karl Even

Anonym sa...

Loooooovely!!! Gratulerer så masse ennå en gang!!!!!!! Smil og varme klemmer fra ask

Lillian Risvaag sa...

Anniken!! Du er forlova!!! Shiiiiit! Gratulerer så innmari mye! Detta fortjener du! Ååååå.. Jeg slenger meg på den at lykken kommer sjeldent alene, og krysser fingre og tær for at detta ska gå heilt fint! Nå må vi jentene få en oppdtering på mail. Jeg vil ha detaljer! ;) Tenker på deg! Kos og klemmer fra Lillian BR :)
Og hils mannen din og a:) Han er en bra mann!

Jeg heier på deg!

Anniken sa...

Tuusen takk for gratulasjonene alle sammen. Vi nyter tiden som nyforlovet og har det herlig sammen:):)

Anonym sa...

Flott og kjekk kar har også kapret, la han ikke slippe unna !!
mvh onkel Hj.

Legg inn en kommentar