mandag 21. november 2011

Hjemmeterapi

Det har blitt en stund siden siste oppdatering. Det har sin forklaring i at Anniken og jeg har vært fullt opptatt med å hygge oss i hjemlige omgivelser. Det har for det meste innebært å ligge på sofaen og vekselvis se TV, sove og lese blad - men også tatt imot (og vært våken) med gjester på besøk. Hjemmesfæren har nok hatt helende virkning, skal vi tro blodprøvene Anniken tok på sykehuset idag. De viste at alle verdiene hadde forbedret seg siden sist. Også blodprosenten var til og med normal, hvilket er nokså uvanlig. Sist var den på 7,2 mens den nå er på over 13. Imorgen skal vi begge til sykehuset igjen og denne gang for en utskrivningssamtale med en lege. Planen var egentlig å ha denne idag, men de rakk det ikke. På utskrivningssamtale får vi høre om planen videre med hensyn til ct-bilder, stråling m.v. Det blir med andre ord fortsatt spennende tider i vente. Og denne gangen har Anniken lært å ikke ta noe for gitt.

Både lørdag og søndag har Anniken (og jeg) tatt trimrunden i trappa. 68 trinn. Det er rart å tenke på at det er nok trening for en dag for ei jente på 25 år. Men hun har klart det bra og mener det skyldes at hun tvang seg til å gjøre knebøy under isolat-perioden. Og dermed kunne vi berolige sykepleierne som var bekymret for om Anniken kom seg hjem til fjerde etasje i det hele tatt.

Anniken spiser bra, men har gått en del ned i vekt i løpet av behandlinga. Det vil nok ta litt tid å komme tilbake i vante former. Magen er fremdeles litt i ulage selv om den blir bedre for hver dag som går. Hun må tenke igjennom hva hun spiser så magen ikke blir irritert. Heldigvis står det relativt godt til med appetitten. Matlysten har hun raskt opparbeidet seg igjen takket være at hun tvang i seg tørre kjeks, selv om det overhodet ikke fristet. Alt i alt går det fremover smått om senn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra! har ventet i spenning på oppdateringer og dette var det verdt å vente på :)

K+ M

LoveAndLight sa...

Så hyggelig lesning!! Jippiii :D <3 klem

Anonym sa...

Takk for at dere deler. Selv om jeg ikke kjenner dere, følger jeg bloggen og gleder meg over at det ser ut til å gå riktig vei. Fortsatt god bedring!

Marie sa...

Dette kommer du deg gjennom Anniken! Lykke til videre : )

Stinemor sa...

Dette var trivelig lesing! Tøffe dama og tøffe mannen! Tøffe paret!

Legg inn en kommentar