fredag 18. november 2011

Rapport fra sofakroken

Anniken ringte idag og hadde en gledelig overraskelse; hun fikk lov å komme hjem på perm! Legene har tidligere ymtet frempå om at det kunne være aktuelt med en dagsperm en av helgedagene, beroende på om hun var flink nok å spise og drikke. Jubelen sto i taket da hun kunne meddele at hun fikk komme hjem for helga og bli helt til mandag morgen. Jeg hev meg i bilen og la på hjul mot Radiumhospitalet. På veien hjem steg spenningen knyttet til om Anniken ville klare de 68 trinnene opp til fjerde etasje i bygården. Det skulle vise seg å gå bortimot smertefritt.

Nå har vi for lengst inntatt 5-seteren og Anniken har prøvet ut velkomstgaven: en varmeflaske med strikketrekk. Hun har allerede rukket å blunde en gang, og jeg har rukket å lage - og servere - middag for to. Nå gleder vi oss til videre hjemmehygge med gullrekka og hverandre. Det skal jammen bli trivelig å overvære kveldens Norge Rundt-sending med Anniken i armkroken. (Med fjernkontrollene langt unna hennes rekkevidde :) Vi håper det ikke brygger opp til fest i umiddelbar nærhet. God helg!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære dere !
Dere er begge helt utrolige - kos dere i sofakroken, det skal vi ;-)

God helg fra
Nina og gubben

ToneH sa...

Veldig gode nyheter! Kanskje synes Anniken at Norge Rundt er akkurat passe actionfylt i disse unntakstider, også...

Ha ei strålende helg!
Klem :)

Margrethe sa...

Så godt å høre! Nyt helgen hjemme, sammen:)

Anonym sa...

Weeeeeee!!! HERLIG!!!! Stooor Kristin-klem! (ps. Helsereisen i mars; om den er med UG: Gled dere! Min datter og jeg hadde en fantastisk opplevelse sist mars, i to uker på Lanzarote. Skikkelig vitaminkick!)

Birte sa...

Hehe...dere høres ut som et gammelt ektepar allerede...!
Så utrolig godt det er at dette ser ut til å gå bra. Jeg er helt imponert over alt du har gått igjennom, Anniken, og ikke minst motet du har vist på veien. Godt du også har Erlend til å støtte deg på. Klem

Anonym sa...

Håper dere har nydt helga max :) sender en varm tanke eller 100;) kos dere videre - mariell

Anonym sa...

Fantastisk :) Håper dere har hatt en bra helg i selskap med hverandre i deres egne omgivelser. Det fortjener dere virkelig. Stå på, dere er sterke!! klem Marita

Legg inn en kommentar