søndag 27. november 2011

Små skritt fremover

Det går rolig for seg i denne før-adventstiden. Mye av tiden tilbringes i sofaen med lesing i blader og TV-titting. Anniken har også tatt skrittet til internett-surfing, om enn i små porsjoner. Hun er dessuten i gang igjen på Wordfeud, et slags bokstavspill på mobiltelefon. Det krever litt konsentrasjon og kløkt, og det er godt hun også trener de små grå. Forøvrig har hun økt treningsmengden. Hun har tatt det gradvis fra fredag da hun ikke bare gikk ned trappa, men også tok en rundtur i bakgården. Lørdag gikk hun en gang i trappene og tok attpåtil en kveldstur, og det ut av gården og 50 meter opp i gata og tilbake. Ikveld ble gåturen enda litt lenger. Det er fint å ha noe å strekke seg etter når dagen ellers går med til å ta det med ro.

Både Anniken og jeg ser veldig frem til advent og jula. Det er nok fordi vi begge virkelig har trengt noe å se fram til i høst. Vi gleder oss til å ta frem den lille eska med oppspart julepynt og pynte til jul i vårt ringe bo. Det blir også ekstra stas å se igjen familie og nyte tradisjonene og kjenne at jula er som den alltid har vært. Det blir nok likevel en litt annerledes jul i år. Strålinga starter nemlig 7. desember, og da ser det ut til at Anniken må til Radiumhospitalet også i romjula. Dette begrenser Sørlands-oppholdet en hel del. Likevel tror vi jula blir fin uansett, bare man har riktig innstilling.

3 kommentarer:

Margrethe sa...

Så bra å høre at det går framover!
Du får søke fram margrsto dersom du trenger en nybegynner motstander innen Wordfeud:)

Lise sa...

Lykke til i den neste tiden - en positiv innstilling betyr alt! Det er alltid bra når man har noe å se frem til, og ting går jo allerede fremover :) Tenker ofte på Anniken, og håper dere får en fin førjulstid!

LoveAndLight sa...

Så godt å lese at turene strekker seg litt lengre for hver dag :)Du er flink Anniken.
Håper jeg får se dere i løpet av julen :)

Legg inn en kommentar