søndag 13. november 2011

Trøttheten råder

Anniken har egentlig lite nytt å rapportere fra sykesenga denne gang. Det skal vi kanskje bare være glad for. Hun har sovet relativt godt i natt, må nevnes, våknet "bare" åtte ganger. Likevel er det blitt tydeligere at hverdagslige rutiner er blitt tyngende med tiden. Hun må dusje hver morgen noe som kan være et ork. Så når frokosten er fortært etterpå, er hun temmelig sliten og klar for en hvil.

Selv med etterfrokost-lur er hun stadig trøtt, noe som preger henne selv om formen i utgangspunktet er nokså fin. Når hun har besøk er det ikke sikkert hun klarer å holde øynene oppe. Det kan by på kommunikasjonsmessige utfordringer. "Jeg sover ikke, snakk med meg også", må hun minne besøkende om.

Idag har Anniken med viten og vilje slått på fjernsynet for å se TV. Det var etter hennes målestokk et høydepunkt og kan for oss andre gi en pekepinn på hva fatigue innebærer. For ytterligere å understreke poenget kan nevnes at "Svenske Hollywoodfruer" var akkurat passelig hjerndøde... hjerneføde for Anniken.
Etter det var hun så sliten at det var på tide med en ny hvil.

Anniken er forøvrig koblet på kunstig ernæring igjen. Det har de gjort for å forsikre seg om at hun får i seg nok og riktig næring. Hun synes det er greit, selv om det er litt kvalmende. Mye har med hastigheten å gjøre, og hvis den er lav nok går det greit.

Nå må jeg runde av her. Hun ber meg hjelpe henne ut av døsen så hun får spist en brødskive til kvelds. God TV-kveld i stua.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Følger bloggen og vil bare ønske dere masse lykke til!!!Har tro på at dette går deres vei nå....heldige er dere som har hverandre :-) Klem og varme godbedringstanker fra Porsgrunn

Legg inn en kommentar