tirsdag 15. november 2011

Ventemodus

Idag har de nøytrofile steget til 0,2. Men legen sa at det ikke er selve nøytrofilene som er målt til 0,2 men de umodne stamcellene. Det er ikke før disse modner at de nøytrofile setter igang immunforsvaret på ordentlig og Anniken kan komme ut av isolatet. Så vi har ennå litt venting foran oss. Men denne gangen slipper vi å vente på at det verste skal gå over, vi venter på det bedre som ligger foran.

Anniken merker at kroppen blir stadig bedre. Hun sier hun er i et deilig stadie nå. Hun merker kroppen trenger hvile, men hun våkner ikke med ubehag lenger. Hun nyter å være i en døs hun faller inn og ut av stort sett hele dagen. Det er som ferie- eller helgemorgener man våkner tidlig og bare kan snu seg rundt og slumre videre. Akkurat det føles som en skikkelig luksus. Hun har også litt mer overskudd når hun er våken, og har idag skummet gjennom et ukeblad; det vil si lest overskrifter og sett på bilder.

Men dette er langt ifra noe ferieopphold, må vite! Idag har Anniken pest seg gjennom fem minutter på ergometersykkel og gjort styrkeøvelser med manualer. Det er fryktelig tungt, men hun klarer det når hun minner seg selv på hvor viktig det er for rehabiliteringen i det lange løp. Det kommer også en fysioterapeut annenhver dag som hjelper til med treningsopplegg. Selv har jeg sjekket ut Velværeanlegget ved Radiumhospitalet. Der er basseng og badstue. Det var chill :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra å høre at det går bedre! Har fulgt bloggen lenge og lest hvert eneste innlegg, og dere virker som to herlige mennesker! Jeg heier og tenker masse på dere begge to!! Har selv en mor som akkurat er ferdig med cellegift, men ikke så tøff som den Anniken har vært gjennom. Vet likevel litt om hvor vanskelig det er å stå ved siden av og ikke kunne gjøre noenting.. Men stå på begge to, dette klarer dere!!!

Anette i Lakselv sa...

tenker så utrolig mye på dere! come on drittkreft. slipp taket og gi oss anniken tilbake! ser du, du slipper fremdeles og være sint på den skitsykdommen - jeg gjør det for deg:D så bra du har vikar på bloggen, vi savner deg!

Anonym sa...

Anniken, det er så godt å lese at du har det bedre! Det er som sola vender tilbake etter en lang vinter. Vi setter utrolig stor pris på daglige oppdateringer fra Erlend. Nå får vi oppleve det du går igjennom fra en annen side, og dette gir et annet syn. For et godt lag dere er! Dere når inn i sjelen på to forskjellige måter. Der du Anniken beskriver dine følelser og opplevelser, viser ofte Erlend nakne fakta. "Lest overskrifter og sett bå bilder" - så kort, men så mye står bak dette! Stå på, nytt gode stunder sammen, jeg tenker mye på dere og sender de beste ønsker. Nastja.

Line Therese sa...

Heia, heia, heia - som vi sa i Marnarhallen! Tenker på deg, Anniken. Og beundrer deg og din kjære - så sterke, og veldig fine folk!

Heiarop fra Line Therese

Legg inn en kommentar