tirsdag 23. oktober 2012

Intravenøs burrito

Da var andre runde innabords. Det gikk så raskt at jeg nesten ikke rakk å registrere at vi var i gang før vi plutselig var ferdige. Jeg var så heldig å ha selskap under hele seansen. Ei venninne var tilfeldigvis også på Radium i dag, og kom innom akkurat i det vi startet opp (litt creepy at Radiumhospitalet er blitt et sted hvor man tilfeldigvis treffer på venner og bekjente). Vi pratet og hygget oss helt til sykepleieren plutselig dro ut veneflonen min, og sa jeg kunne dra hjem. Kommer ikke over hvor stor kontrasten er til de heftige IGEV-kurene jeg fikk på denne tiden i fjor. Jeg digger immunterapi!

Den lille posen med sgn-35 har fått navnet "burritoen" fordi den er lyssky og pakket inn i folie, og dermed ligner noe man rasker med seg fra kebabhjørnet:


Venstre: saltvann. Høyre: intravenøs burrito.

Jeg har store forventninger til denne runden. Den første tok knekken på svulsthosten, men nattesvetten gjenstår fremdeles. Jeg håper inderlig den også blir borte nå. At kreftsymptomene forsvinner kan være en god indikasjon på at medisinen virker. Om den virkelig gjør det får vi ikke vite før evalueringen 13. november. Det er forresten helt forferdelig å våkne opp søkkvåt om natta. Det er akkurat som om svetten pipler ut av brystkassa - av alle steder (men det er jo i brystkassa kreften holder seg, så det er vel egentlig ikke så rart). Når jeg våkner av nattesvetten er det med et stort gisp, mens jeg hiver av meg dyna, kjenner hjertet rase avgårde, og ett ord runger i tankene: KREFT!!!!! Skrekkelig følelse. Så må jeg tørke av meg med et håndkle jeg har liggende klart ved siden av senga, snu dyna og legge meg i fotenden så jeg kan ligge noenlunde tørt. Er ikke kreft sjarmerende, dere? Godt jeg allerede er gift, hehe. Jeg svetter faktisk så mye om nettene at jeg har pådratt meg kaliummangel.

Nei, vi får satse på at det er en ordentlig power-burrito jeg har fått i meg og at den gjør jobben sin.

2 kommentarer:

Nina sa...

Vel, en burritos i sene natterstimer på vei hjem fra byen kan gjøre underverker for formen dagen derpå, så vi får satse på at denne burritosen gjør like store underverker for deg :)

Anniken sa...

Hehe, så sant, så sant.

Legg inn en kommentar