søndag 24. februar 2013

Dag -4 En dag nærmere målet

Det har gått en dag uten innlegg! Ingen dramatikk, altså. Er bare Erlend som har hatt en "kreftfri" dag igår. Eller, egentlig ikke fullt så kreftfri i og med at dagen ble tilbragt på organsisasjonskurs med Ungdomsgruppen i Kreftforeningen istedet for på Rikshospitalet. UG gjør en viktig jobb for unge som er berørte av kreft. Så, der var den reklamen.

Anniken har på sin side hatt en overmåte god dag igår. Hun har til og med kranglet seg til å gå ut en luftetur. ("Jeg har ikke brukt høsten på å vedlikeholde fysikken for at den skal visne nå, fordi det ikke er vanlig å bli koblet ifra stativet.") Hun har også hatt mye besøk i helga. Idag har hun vært ute igjen, men formen er noe slappere enn igår. Kvalmen har meldt seg, men den holdes nogenlunde i sjakk med kvalmestillende. Heldigvis ser det ut til at appetitten er i god behold.

(Må leses med filmavisen-stemme): Her ser vi Anniken Golf Rokseth i vinterlig utfoldelse med stavgang i Rikshospitalets skoger. Sjekk den stilen, direkte inspirert av Norges skijenter i Val di Fiemme. Som å se selveste Marit Bjørgen krysse mållinja!1 kommentar:

Anonym sa...

Stå på vennen!! Tenker masse på deg. Sender haugevis av gode klemmet og tanker <3 klem Marita :)

Legg inn en kommentar