fredag 22. februar 2013

Dag -6: Oppstart høydose

Nå er det jeg, Erlend, som har tatt over bloggroret. Dette er første ordentlige dag på Rikshospitalet. Vi kom hit tidlig i morges og var raskt igang med blodprøver og hydrering. Idag har også selve cellegiftkuren startet. En dose Fludarabin og en dose Cyklofosfamid er unnagjort.

Stemningen er igrunnen veldig god. Vi har vært her i hele dag, men tiden har gått nokså fort. Det er jo stadig noe som skjer. Poser som skal byttes, sykepleiere eller leger som er innom. Internett, spill og TV har vi òg. Dessuten har Anniken vært i såpass god form at vi har vært på opptil flere spaserturer. Hun har til og med vært og trent på treningsrommet sammen med en fysioterapeut. (Og nå gjør hun yogaøvelser i senga.)

Vi hadde sett for oss at det kanskje ble litt trist nå når vi kom igang med nok en runde med høydose. Enten idet Anniken ble koblet til, selve symbolet på cellegiftbehandling, eller når den begynte å virke. Så langt har vi sluppet det. Anniken føler seg bare "litt kvalm og litt daff."

Selv om vi for øyeblikket er på grensen til uforskammet uberørte av situasjonen, er vi bevisste på at en nedtur kan melde seg etterhvert. Vi snakker om det og er enige i at vi skal la det komme når det kommer. Vi driver ingen krampaktig streben etter å bevare humøret på topp for enhver pris. Vi er bare fornøyde med at vi er ved godt mot akkurat nå.

PS.
Anniken bærer en anonym joggebukse med krøller etter sengeleie. Marineblå fleecegenser matcher de kule brillene. På føttene har Anniken på seg mønstrete ullsokker og praktiske slippers i rosa kontrastfarge. Sveisen er uhøytidelig og fremhever den fine hodefasongen som kommer til å bli vårens "it"-hodeform. Legg også merke til det fremmedartede stativet som utgjør en underlig accessoire. La oss inderlig håpe det ikke blir en trend.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på!!:-)

Anonym sa...

Nr1; måtte alt gå så bra som det går an i dagene framover!
Nr2; Haha til "PS". Jeg lo. Elsker humoren.

Anonym sa...

Faktisk ser du temmelig kul ut, Anniken. Tenker masse på dere begge. Lykke til :-) Ano

Anonym sa...

Erlend, du er den fødte moteskribent :)
Tenk deg Anniken på catwalken, det kommer til å bli mas og jag etter DET antrekket.
Klemmer fra jentegjengen og masse lykke til :)

Anonym sa...

Vi ber på det sterkeste om at stativet snarest byttes ut med en Prada veske, da er antrekket komplett :)

Anonym sa...

ÅÅÅÅ. Lykke til begge to. jeg krysser fingre og tær. Anniken - you are a winner. marit

Stine Brattland sa...

Haha, åsså dagens antrekk da! Arti:) Krysser fingrene for at dette blir en suksess! Hælsing Stinemor

LoveAndLight sa...

Så flink du er til å skrive :) trakk også veldig på smilebåndet av ps.. ;) tenker på dere!

Malin sa...

Den humoren dere har er gull verdt altså :) Er godt å kunne le når livet butter en imot. Ønsker dere all hell og lykke i tiden fremover <3

Legg inn en kommentar