torsdag 14. februar 2013

Dagens godsak #14: Alle hjerters dag

Alle hjerters dag er over oss. Det er dagen man enten feirer eller spyr litt i munnen av. Vanligvis befinner jeg meg i sistnevnte kategori, men siden situasjonen er som den er bestemte vi oss allikevel for å gjøre noe hyggelig ut av den.

På bryllupsfesten ba vi gjestene våre om å skrive en hilsen til oss på røde papphjerter. Disse har vi gjemt bort til en passende anledning. Den anledningen ble i dag. Vi har dermed brukt kvelden på å lese fine, rørende, poetiske, og til tider morsomme ord om oss selv. Disse ordene har vi nå lagret i minnet, og vi skal ta dem frem og bruke dem som energiboostere når det snart røyner på. Vi er heldige som har et fantastisk nettverk rundt oss. Dere gir oss så mye livsglede. Takk, alle sammen!

2 kommentarer:

Jorun sa...

Valentinsdagen er ikke noen viktig dag for de fleste av oss, men da jeg så hjertene dine forsto jeg at en slik dag kan bli viktig for noen alikevel. Da jeg leste innlegget ditt, vil jeg fortelle deg hvordan jeg opplevde Valentinsdagen.

Et sted langt borte fra Norge hvor jeg for tiden oppholder meg, ble flyet mitt kansellert og jeg måtte ta en busstur på ni timer for å komme fram. Jeg var trøtt og lei meg, og da bussen stoppet på en bensinstasjon for en rast, og hvor det var lite folk siden det er bensinknappet i landet, satt jeg ute på en benk og var bare trist. En ung ukjent soldat kom bort til meg og ga meg en liten sjokolade og sa på sin beste skoleengelsk: “This is for you, it is Valentine’s Day and nobody should be without a Valentine today” Siden jeg er en fullt voksen dame med grått hår og skrukker i ansiktet var dette en liten gave fra et ungt menneske som forsto at jeg var trist og lei meg. Jeg tenkte på deg og din fortelling om den eldre damen i skiløypa.

Det er slike møter som varmer ens hjerte, et smil, en hilsen eller en liten sjokolade. Alt godt til deg og Erlend.

Anniken sa...

For en herlig historie! Takk for at du deler:)

Legg inn en kommentar