søndag 17. februar 2013

Dagens godsak #17: Leken og steken

Dagens godsak ble rett og slett så god at jeg ble nødt til å skrive den. Anniken har tatt seg helt ut og har ikke stort mer å gi. Nå sitter hun med fotbad og pledd sammenkrøket i sofaen. Dagens godsaker har kostet, men neppe mer enn det smakte.

Men så er det jo ikke hvilken som helst dag heller, da. Det er min bursdag idag, og bursdager skal feires. Der er Anniken ukuelig. Og feiring har det blitt. Mest igår, kanskje, da en del kompiser av meg overrasket med bursdag og utdrikningslag ett. Men selve dagen idag startet med deilig toast og pannekake til frokost, med gaver til. Vi har også vært på skitur slik planen var. Vi gikk en runde på 6,5 km, til Linderudkollen. Det er sesongrekord for Anniken. Det var godt å gå på ski. Jeg tror faktisk Anniken og jeg for en gangs skyld var bortimot like slitne etter turen.

Bursdagsbarnet hadde ønsket seg sild og poteter til middag på dagen. Tro det den som vil, men vit at det var planen (før det ble klart at selve bursdagen skulle bli en dag derpå). Skjebnen var imidlertid i godlag og gjorde at vi hadde glemt å legge silda til utvanning. Dermed måtte vi ty til take away-middag. Slett ingen dum erstatning for sikringskosten det.

Anniken har nok stått på mer enn hun har kunnet innrømme de siste dagene. Nå ser det ut til at hun må tåle steken. Og jeg? Har fremdeles bursdag en halvtime til og nekter å la Anniken stjele min bursdags-fuzz. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dere er det flotteste paret jeg vet om! Fortalte Ole Henrik idag, litt vemodig, at det er nok et par som er skjønnere enn oss.. dere!! :D hehe.

Gratulerer igjen på etterskudd Erlend. Gleder meg til å se dere igjen.
Stor klem fra Isabelle :)

Anonym sa...

Hehe, takk for det. Man kommer jo godt ut av det når man velger hva som skal publiseres ;) Idag på fruktbutikken, kalte jeg for eksempel Anniken for tjukka da hun ba meg putte paprikaen i en pose, hvilket jeg fant høyst unødvendig. Sånt kommer jo ikke med i bloggen. Så da står vi nok ganske likt igjen :)

-erlend

Legg inn en kommentar