onsdag 20. februar 2013

Dagens godsak #20: Ylajali

Dagens godsak avsluttes i stor stil med en 21-retters på Ylajali. Ja, du leste rett - vi dro på oss finstasen og spiste hele 21 retter på en fancy-shmancy restaurant. Det var kort sagt magisk. Ikke bare var maten verdt en Michelin-stjerne (som etter ryktene snart vil komme), men presentasjonen av rettene var en hel opplevelse i seg selv. Vi fikk råreker servert på en svær isblokk, andehjerter på rykende einerbar og cider blandet med flytende nitrogen - for å nevne noe! 21 retter høres ekstremt mye ut, men da vi etter nærmere 5 timer var ferdige med det vidunderlige måltidet var vi behagelig mette. Dette var en opplevelse helt utenom det vanlige, og verdt hver eneste krone.

På bildet:
  • Vi skulle gjerne ha tatt bilde av hver eneste rett, men det var litt pinlig å vifte med mobilen i et så sivilisert miljø, så dere får nøye dere med et tilsneket bilde av eggerøre og kaviar servert i et egg oppi et rede. 
  • Jeg venter på bussen (Erlend var en gentleman og spanderte taxi hjem, hihi)
  • Vi fikk med oss noen ølbrød hjem. De blir en god start på dagen i morgen.
  • Erlend er hot!


5 kommentarer:

Anonym sa...

DET hørtes nydelig ut og velfortjent før dagene som kommer!!
Ønsker deg lykke til med behandlingen!
Har ikke kommentert her tidlige men er fast leser og fulgt din "kamp" lenge. Imponert over din formidlingsevne, ærlighet og Positivitet :)
Takk for at du deler! Det er for meg personlig, som jobber i hvit, lærerikt å lese din blogg.
Ønsker dere lykke til begge to!!

Lillian

Margrethe sa...

Jeg leste om Ylajali i avisa for litt siden og fikk lyst til å dra dit, så fint å høre at dere likt stedet. 21 retter på fin restaurant må jo være den perfekte måten å gjøre seg klar til transplantasjon på:) Lykke til!

Anonym sa...

Kjære Anniken..
Vi er noen damer som jobber sammen med mammaen din og derfor har vi fulgt med på bloggen din. Vi tenker masse på deg og Erlend. Er imponert over ditt mot og din kamp mot sykdommen. Nå som det nærmer seg transplantasjon sender vi deg alle varme tanker og lykkeønskninger om at alt skal gå bra.
Hilsen: June, Karianne, Marit og Mari-Ann

Anniken sa...

Takk for lykkeønskninger, Lillian.

Anniken sa...

Margrethe: Vi fant det også i avisa. Er så glad for at vi dro, for det var definitivt verdt det. Anbefales!

Damene på jobben: Mamma har fortalt at dere følger bloggen. Veldig hyggelig å høre fra dere. Takk for lykkeønskninger.

Legg inn en kommentar