mandag 4. februar 2013

Dagens godsak #4: Vitaminbooster

Etter en helg med litt for store mengder god (og usunn) mat, kjenner jeg kroppen min trenger å komme i balanse igjen. Jeg er veldig opptatt av å gi kroppen ordentlig næring, og da fortrinnsvis ved å fore den med minst 5 om dagen. I det siste har jeg fått dilla på juicing. Det er en ypperlig måte å få i seg mye sunt på en gang. Jeg bare slenger det jeg måtte ha for hånden av frukt og grønt i juicemaskinen, og vips, så har den produsert en ordentlig godsak.

Dagens juice bestod av:
- 2 gulrøtter
- 1 eple
- 5 buketter brokkoli
- 1 cm ingefær
- Saften av 1/2 lime

Anbefales!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser veldig godt ut:) Er det noe mat i det så du blir mett også, eller er det bare godt og sunt?

Anonym sa...

Jeg spiser/drikker vitaminbooster til frokost på hverdager dvs i stedet for brødmat. Har samme ingrediensene som deg, men slenger i 1 kiwi også, det metter og er SÅ sunt atte. I helgene har vi sen og lang frokost, så da tar jeg vitamindrikken som et mellommåltid :) Har fremdeles litt vanskelig for å legge på meg :\
God vinterdag fra Cocoa

Anonym sa...

Ser nå at du bruker ingefær, jeg bruker 1 ts kanel. Smaksløkene mine er ikke som de engang var, så ingefær blir FOR sterkt i smaken.

Anniken sa...

Jeg er vant med å spise mye, så jeg blir ikke mett av juice. Når jeg drikker det spiser jeg gjerne et par grove brødskiver ved siden av. Men jeg hører om andre som bruker det som mellommåltid. Jeg bruker det mest fordi det er både sunt og godt:)

Anniken sa...

Kanel var en god ide, det skal jeg prøve!

Anniken sa...

Cocoa: Drikker du smoothie? Da kan du putte oppi litt extra virgin cocnut oil (fåes kjøpt på helsekost). Det er kokosfett som gir både ekstra god smak til smoothien, og ekstra kalorier til kroppen:)

Legg inn en kommentar