søndag 17. mars 2013

Dag 17 Kreftkamp

Nylig ble det lansert en ny nettside som heter "Kreftkamp". Det er en nettside for kreftrammede og pårørende med hovedfokus på kunnskap og deling av erfaring. På siden kan man blant annet lese andres historier, sortert under diagnoser, og finne linker til eventuelle blogger. Man kan også lese om positive kreftrelaterte nyheter, oppdatere seg på aktuell forskning og finne produkter som er ment å støtte opp under/etter kreftbehandlingen. Etter hvert vil det mest sannsynlig også komme et forum på siden, hvor man kan komme i kontakt med andre i lignende situasjoner. I like!

Det er Eyrun Thune som står bak siden. Hun har jobbet i Kreftforeningen med rehabilitering i mange år, og arbeider nå som koordinater på et kreftforskningsprosjekt ved Radiumhospitalet. Hun driver "Kreftkamp" på fritiden. 

For en stund siden ble jeg spurt om å bidra med min historie på siden. Samtidig ble jeg også spurt om å gi leserne et tips. Det ser ut til at jeg må følge mitt eget tips i dag, for i dag har jeg skikkelig "backfire". Det vil si at jeg har brent av litt for mye energi de siste par dagene, og nå må betale for det. Jeg ligger dermed til lading på sofaen. Det er så kjedelig når man må begynne fra scratch og bli kjent på kroppen sin på nytt - gang etter gang. Men snart vil jeg ha lært hvor de nye grensene mine etter transplantasjonen går, og da blir det litt enklere å manøvrere hverdagen fornuftig.

"Kreftkamp" trenger flere erfaringer fra pasienter og pårørende. Har du en historie å fortelle? Da kan du følge linken og sende inn det du vil dele. Ta en titt på kreftkamp.no og lik gjerne siden på facebook.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar