søndag 5. mai 2013

Dag 66 Artikkel om benmargssaken

Husker dere artikkelen i "Bedre Helse", den om benmargstransplantasjon og -donasjon, som Erlend og jeg nylig var med i? Den ble publisert som nettsak i dag, og har på et eller annet vis havnet som toppsak på dagbladet.no. Kan tro de fire hårstråene mine la seg i bakoversveis da jeg plutselig så ansiktene våre øverst på nettsiden. Men det er jo egentlig veldig bra, for det betyr at benmargsdonasjon og -transplantasjon får mer oppmerksomhet. Kanskje fører dette til at benmargsgiverregisteret får enda flere donorer? Jeg håper inderlig det, for det var jo hele hensikten ved å stille opp i artikkelen. Kunne du tenke deg å gi noen livet i gave, kan du lese mer om hvordan du går frem i innlegget "Gi beinmarg"

Tusen takk til alle dere som følger oppfordringen min i forrige innlegg. Det er så spennende og interessant å lese om hvem dere er!

18 kommentarer:

Liane sa...

Tøft å lese om kampen din - kjemp på videre! Jeg mistet mannen min, 31 år gammel, til en gjenstridig form for lymfekreft (T-celle lymfom med Sezary syndrom) i 2009. Vår historie kan du eventuelt lese om på andreas.trykker.com

Skal følge dere videre og ønsker deg og Erlend alt godt :)

Anonym sa...

Hei! Kom over bloggen din via Dagbladet og har nå, etter å ha lest meg gjennom historien din, registrert meg som blodgiver. Jeg har ikke fått ut fingern før, sikkert fordi jeg syns det er litt ubehagelig, men som du sier: Det er det jo bare å drite i. Lover si jeg vil bli beinmargsdonor og. Så vet du det. Lykke til videre! PS. Med fare for å høres ut som om jeg tror jeg er inne på fotballfrue.no: hot mann du har ;)

Anonym sa...

Lykke til Anniken :-) Unner deg og dere en pust i bakken nå... Flott med fokus på donasjon. Klem fra Grethe-Lill, tidligere kollega av Erlend.

Jim sa...

Sterk historie i Dagbladet. Den rørte meg skikkelig. Håper inderlig at alt går vel med deg og at dere får mange gode år sammen.

Hanne Haugen sa...

Flott og informativ artikkel i Dagbladet. Jeg så den selv og utbrøyt til samboern min, "Annikken, hun her kjenner jeg":) Hehe det kjennes litt sånn når en har fulgt en person over lengre tid.

Du tok deg forresten sabla godt i den sykesenga også.

Ha en fin dag videre.

Hanne

Anonym sa...

Eg veit ikkje ordentlig kven du er, men eg heiar på deg med heile mitt hjerte!

Anonym sa...

Lest artikkelene på Dagbladet i dag. En sterk og rørende historie! Jeg kjenner deg ikke, men uansett begynner man å tenke etter slike historier. Fint at det settes søkelys på hvordan vi friske mennesker kan bidra når andre trenger hjelp.

Lykke til videre i kampen mot kreften. Jeg krysser alle mine fingrer og tær for at du skal bli frisk igjen!

Lena Gardiner sa...

Jeg vil jeg vil,men får ikke lov! :-((

Anonym sa...

Som jeg har skrevet tidligere, meldte jeg meg som beinmargsdonor allerede på 90-tallet, men har ennå ikke blitt spurt om å være donor. Det beviser jo bare hvor vanskelig det er å finne en match og HVOR UTROLIG VIKTIG DET ER AT ALLE SOM HAR MULIGHET MELDER SEG!!
Jeg ser av tilbakemeldingene du får at din blogg gjør en STOR forskjell!!
Go girl - jeg heier på deg, Erlend og tøffe Tore :-)
Hilsen Anne Kristine

Anniken sa...

Så tøft å høre. Håper dere etter forholdene har det greit nå, og at tiden hjelper dere i sorgen. Ønsker dere alt godt videre:)

Anniken sa...

Ja, ikke sant han er en ordentlig kjekkas? ;)

Så herlig å høre at du har meldt deg som blodgiver, og snart benmargsgiver. Fantastisk! På vegne av alle som trenger deg: Takk!

Anniken sa...

Takk for det:) Skal hilse så mye fra Erlend

Anniken sa...

Det håper vi også:)

Anniken sa...

Hehe, ja det er rart det der. Jeg har opplevd det samme selv med bloggere jeg følger.

Må innrømme jeg hadde tatt meg bryet med å kline på litt mascara før bildene ble tatt;)

Anniken sa...

Takk, så hyggelig å høre:)

Anniken sa...

Takk for det. Det er viktig at det settes fokus på at man kan donere benmarg, for jeg har inntrykk av at blodbankene slurver litt med informasjonsarbeidet sitt angående nettopp det.

Anniken sa...

Kjedelig. Sånn er det for mange av oss som ikke har optimal helse. Heldigvis finnes det friske folk som ser verdien i å hjelpe andre.

Anniken sa...

Ja, det er superviktig, så meld dere alle som kan:) Jeg håper og tror at vi sammen kan gjøre en forskjell.

Legg inn en kommentar