torsdag 20. juni 2013

Det kommer seg

Er bare innom med en kort oppdatering: Det går bedre med meg. Infeksjonen er så og si borte, og det betyr SØVN. Åååh, som jeg har lengtet etter å sove godt. Jeg er ikke helt i mål på søvnfronten enda, men det kommer seg.

Ellers så har jeg begynnende GVHD både på huden og i slimhinnene. Det er foreløpig veldig mildt, og ikke til stor plage, så hvis det ikke eskalerer er det ikke noe stress. Legen er veldig fornøyd med dette nivået, og det er jeg også. 

Jeg har ikke noe mer å skrive. Jeg er trøtt og sliten, og trenger hvile. Og hvile skal jeg unne meg akkurat nå, sammen med Erlend. Han er ganske sliten for tiden, han også. Vi er begge rimelig klare for at han får sommerferie i morgen. 

Ha en fin kveld, så skrives vi snart.

9 kommentarer:

Anniken sa...

Øystein: Beklager så mye, men klarte å slette kommentaren din. "Publiser" og "Slett" ligger rett over hverandre, og tommelen min bommet på den riktige tasten på skjermen. Er veldig lei for det.

Lykke til med behandlingsoppstart. Det kommer til å gå bra! Jeg heier på deg. Hadde vært hyggelig å høre fra deg igjen ved en senere anledning.

Anonym sa...

Jeg ville bare si: At jeg spretter en liten champagne for den GVHD'en din. Det er faktisk veldig bra!!! Joho! Og bra at den er så liten, da. OG at du får sove!
Stor klem fra Marte

Øystein Øverberg sa...

Skal skrive litt innimellom jeg:) fort gjort å trykke feil på desse telefonene:) Heier masse på deg. godt å lese om både ups and downs...for mye av det man googler seg frem til kan jo skremme vannet av en.

Anniken sa...

Ja, begge deler er gull, så jeg deler champagnen med deg:)

Anniken sa...

Ja, man skal være kritisk når man googler skumle ting, men det er jammen vanskelig å ikke la det meste gå inn på en.

Igjen: Lykke til. Ser frem til å høre hvordan det går.

Anonym sa...

Stå på heier på deg og alle som er glad i deg

Anniken sa...

Takk for det:) Vi står på så godt vi kan

Åse sa...

Hei! Så hjertens enig med noen lenger opp her! GVHD er bra, i små doser! Klem til deg! Så bra de får hentet inn litt søvn!
:-)

Anniken sa...

Ja, det er slitsomt dersom det blir for mye, det vet jo du alt om. Veldig fint og viktig innlegg du skrev på Kreftforeningens blogg. Håper du/dere etter forholdene har det bra. Sender en stor klem

Legg inn en kommentar